Restaurant Anno54

Actueel

Brabantse Asperge Avond 19/5

Posted on

De Brabantse Asperge Avond op vrijdag 19 mei a.s. is reeds volgeboekt!

Brabantse Asperge Avond

Posted on

Op vrijdag 19 en 26 mei a.s. organiseren wij weer een “Brabantse Asperge Avond” onder muzikale begeleiding van troubadour “Willem van der Heijden”.

Beide avonden met medewerking van “Peter Willems”, Directeur VMBO de Rooi Pannen Eindhoven. De heer Willems zal een korte lezing geven over zijn ervaring, opleiding en asperges. Peter was de eerste leerling van leermeester Ad Liebregts en deze avonden krijgen als thema “Leermeester en oud leerling koken na 38 jaar weer samen”.

Tijdens deze avonden serveren wij een zes gangen menu met culinaire asperge gerechten, waarbij wij natuurlijk de Aspergewijn 2017: “Col Reale Bianco IGT del Veneto 2016” zullen gaan schenken.

Wij ontvangen u vanaf 18.30 uur met een bruisend aperitief. Dit muzikaal omlijstte zes gangen asperge menu incl. aperitief bieden wij u aan voor de prijs van € 57,50 p.p.

Like ons op Facebook

Posted on

Like ons op Facebook. Bij 500 likes verloten wij een compleet verzorgd 4 gangen diner voor 2 personen!

Even uitrusten!

Posted on

Het restaurant is gesloten vanaf dinsdag 27 dec. t/m dinsdag 3 januari. Op woensdag 4 jan. a.s. bent u vanaf 17.00 uur weer van harte welkom. Wij wensen iedereen een prettige jaarwisseling en een culinair maar vooral voorspoedig 2017!

Vacatures

Posted on

BEDIENING
Wij zijn op zoek naar ervaren parttime medewerkers voor de bediening m/v: Leeftijd 18 jaar of ouder. Heb je ervaring in de horeca en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, vindt je het leuk om te werken met een jong team in een restaurant van goed niveau? Bel dan 040 2011058 en vraag naar mevr. Liebregts

KEUKEN
Voor de keukenbrigade zoeken wij nog een zelfstandig werkend kok of leerling. Voor meer informatie bel 040 2011058 en vraag naar de heer Liebregts

Kerst 2015

Posted on

Wij serveren dit jaar weer een heerlijk kerstmenu en ons bijbehorend kerstprogramma ziet er als volgt uit:
De maand november is nauwelijks begonnen maar desondanks zijn wij de eerste kerstdag reeds volgeboekt! Wij hebben daarom besloten om het kerstmenu ook op zondag 27 december te serveren.
Tijdens de kerstdagen serveren wij een 5 gangen menu met keuzemogelijkheden, inclusief sprankelend aperitief met amuses
à € 62,50 p.p.
Op 2e kerstdag bieden wij u ook de mogelijkheid om naast ons 5 gangen kerstmenu een keuze te maken uit onze “Beperkt à la carte kaart”, waarbij u minimaal kiest voor drie gangen uit de door ons samengestelde kaart. Ons restaurant is vanaf 18.00 uur geopend en daarna bepaalt u zelf om hoe laat u wenst te reserveren.
Op zondag 27 december is het restaurant vanaf 17.00 uur geopend. Naast het kerstmenu kunt u ook à la carte eten.

Reserveren is noodzakelijk.
Reserveringen kunnen uitsluitend telefonisch geboekt worden: 040 2011058!!!

Ad & Maureen en ons Anno54 Team wensen u allen fijne feestdagen en een smakelijk en voorspoedig 2016!

Heerlijke zomerspecialiteiten

Posted on

Heerlijk buiten eten in ons “tuinrestaurant” op onze overdekte veranda. Genietend van de zomerse gerechten zoals bijv. een halve kreeft met een mangosalsa of zoete cantaloupe met Ardennerham, daarbij een lekker glas wijn geserveerd!

Lekker Brabant Seizoen Menu

Posted on

Seizoen Menu

In kruidenolie gemarineerde asperges, terrine van gerookte zalm en forel, citroenschuim
~o~o~
Romig aspergesoepje
~o~o~
Rouleau van parelhoen met asperge ham, asperges, saus met een vleugje Teutennat
~o~o~
Aardbeien dessert: yoghurt bavarois, sorbet, aardbeienschuimpjes, amandel crumble

Prijs: € 45,00 p.p. inclusief huis aperitief met amuse, tafelwater en 2 glazen wijn, bier of fris

Meer informatie en bestellen klik op: lekkerbrabant.nl/maandmenu
Vouchers kunnen verzilverd worden tot en met 30 mei 2015 m.u.v. 22 mei a.s.

Brabantse Asperge Avonden

Posted on

Wij organiseren op Vrijdag 24 april en 22 mei a.s. weer een gezellige “Brabantse Asperge Avond” opgeluisterd door troubadour ‘Willem van der Heijden’.

Op 24 april zal door erkend wijn- en spijsspecialiste ‘Petra Aartsen’ van Wijnkoperij van Bilsen een uiteenzetting gegeven worden hoe hun aspergewijn van 2015 tot beste is gekozen en dit al voor het vierde jaar op een rij. U wordt dan op het einde van de avond in de gelegenheid gesteld de wijn tegen consumentenprijs te kopen.

Op 22 mei zal onze leverancier van topasperges ‘Will van der Aa’ van Aspergeboerderij Boshoven u vertellen hoe een gepassioneerde aspergeteler het aspergeseizoen beleefd en hoe deze prachtige groente wordt geteeld.

Tijdens deze avonden serveren wij een zestal culinaire asperge gerechten en een mooi dessertje. Hierbij bevelen wij natuurlijk de beste aspergewijn 2015 (Hauts de Margon, Sauvignon-Viognier 2014) aan.

Wij ontvangen u vanaf 18.30 uur met een heerlijk aperitief. Dit alles bieden wij u aan voor de prijs van € 52,50 p.p.

Wij hopen u op één van deze twee bijzondere avonden te mogen ontvangen. Reserveer nu telefonisch 040 2011058 of per mail info@anno54.nl

 

Openingstijden

Posted on

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN:

Maandag 6 april, Tweede Paasdag vanaf 17.00 uur geopend!