Restaurant Anno54

Actueel

Vakantiesluiting

Posted on

Wegens vakantie is het restaurant gesloten vanaf maandag 25 febr. t/m donderdag 7 maart a.s.

Gezellige Wildavond

Posted on

Op vrijdag 2 en 23 november a.s. organiseren wij gezellige wildavonden met mooie wildgerechten, gecombineerd met passende wijnen. Deze avonden worden muzikaal omlijst door entertainer “John van der Heijden”. Wij ontvangen u om 18.30 uur met een lekker aperitief en amuse, waarna wij om 19.00 uur aanvangen met het serveren van het menu.

Het 6 gangen menu, incl. aperitief en gezellige muziek van sfeermaker “John”, bieden wij u aan voor € 59,50 p.p.

Bent u geen liefhebber van wild, heeft u een allergie of dieet, vermeldt dit dan bij de reservering en wij bieden u een passend alternatief.

Wij hopen u één van deze avonden te mogen ontvangen, dan maken wij er een gezellige avond van!

Reserveer tijdig. Dit kan telefonisch 040 2011058 of via de website www.anno54.nl onder de button “Reserveren”

Brabantse Asperge Avond

Posted on

Het is een traditie aan het worden dus ook dit jaar organiseren wij weer een gezellige “Brabantse Asperge Avond” en wel op vrijdag 20 april en vrijdag 25 mei a.s. Natuurlijk zoals voorgaande jaren muzikaal verzorgd door niemand minder dan troubadour “Willem van der Heijden”.

Tijdens deze avonden serveren wij een zes gangen menu met heerlijke aspergegerechten, waarbij wij natuurlijk de Aspergewijn “Corte Fontana Bianco di Custoza DOC, Veneto 2017” zullen gaan schenken.

Wij ontvangen u om 18.30 uur met een bruisend aperitief, waarna wij om 19.00 uur aanvangen met het serveren van het diner. Dit muzikaal omlijstte menu incl. aperitief en amuse bieden wij u aan voor de prijs van € 57,50 p.p.

Wij hopen u één van deze avonden te mogen ontvangen en zien gaarne uw reservering tegemoet. Wacht niet te lang want op 20/4 zijn er nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Reserveren kan telefonisch 040 2011058 of per email info@anno54.nl

 

 

EINDE WEGOMLEIDING

Posted on

Na alle vertragingen zijn de wegwerkzaamheden aan de kruising in het dorp beëindigd. Ons restaurant is dus weer gewoon zonder omwegen bereikbaar!

Kerstmis 2017

Posted on

 

Het restaurant is op beide kerstdagen reeds volgeboekt. Op zondag 24/12 a.s. zijn wij gesloten.

Wegens vakantie is het restaurant gesloten vanaf woensdag 27 dec. t/m dinsdag 2 jan. a.s.

WEGOMLEIDING!!!

Posted on

In verband met wegwerkzaamheden is het centrum van Riethoven de komende weken afgesloten. Wij zijn het best bereikbaar vanaf de A67 richting Eersel/Bergeijk/Westerhoven (N397).
Komend vanuit Veldhoven/Waalre niet linksaf Riethoven volgen, maar rechtdoor via Walik (de Hobbel), vervolgens na ca. 1 km. linksaf de Bisschop Rythoviusdreef en na een paar honderd meter eerste straat rechts de Tonterstraat in. Rijdt deze straat helemaal af tot u op de Dorpsstraat uitkomt. Ga dan linksaf zodat u van de andere kant Anno54 kunt bereiken.

Gezellige Wildavond

Posted on

Op vrijdag 1 december a.s. organiseren wij een gezellige wildavond met mooie wildgerechten, gecombineerd met heerlijke passende wijnen. Dit alles muzikaal omlijst door top entertainer “John van der Heijden”. Wij ontvangen u vanaf 18.30 uur met een bruisend aperitief en amuse, waarna wij om 19.00 uur aanvangen met het diner.
Het 6 gangen menu, incl. aperitief en gezellige muziek van sfeermaker “John”, bieden wij u aan voor € 59,50 p.p.
Bent u geen liefhebber van wild, heeft u een dieet of allergie, laat het ons even weten en wij bieden u een passend alternatief.
Wij hopen u te mogen ontvangen op vrijdag 1 december, dan maken we er een super gezellige avond van.

Reserveer tijdig, de plaatsen zijn beperkt.
Dit kan telefonisch: 040 2011058 of via de website www.anno54.nl onder de knop “Reserveren”

Wegomleiding

Posted on

In verband met wegwerkzaamheden zijn wij komend vanuit Veldhoven/Steensel als volgt te bereiken:
Midden in het dorp op de kruising Schoolstraat/Dorpsstraat gaat u rechtsaf de Gildestraat in, vervolgens eerste straat links de Tonterstraat. Op het einde linksaf de Dorpsstraat in zodat u vanaf de andere kant Anno54 kunt bereiken.

Genieten in ons tuinrestaurant

Posted on

De zomer is begonnen, de vakantie staat voor de deur: Het is nu tijd om te genieten van ons jubileum menu of andere lekkere gerechten uit de menukaart, terwijl u heerlijk vertoeft op de overdekte veranda in onze mooi aangelegde tuin.

Weekend 21-4 t/m 23-4 gesloten

Posted on

In verband met het huwelijk van onze zoon is het restaurant het weekend van vrijdag 21 april t/m zondag 23 april gesloten!