Restaurant Anno54

Actueel

Wegomleiding

Posted on

In verband met wegwerkzaamheden zijn wij komend vanuit Veldhoven/Steensel als volgt te bereiken:
Midden in het dorp op de kruising Schoolstraat/Dorpsstraat gaat u rechtsaf de Gildestraat in, vervolgens eerste straat links de Tonterstraat. Op het einde linksaf de Dorpsstraat in zodat u vanaf de andere kant Anno54 kunt bereiken.

Genieten in ons tuinrestaurant

Posted on

De zomer is begonnen, de vakantie staat voor de deur: Het is nu tijd om te genieten van ons jubileum menu of andere lekkere gerechten uit de menukaart, terwijl u heerlijk vertoeft op de overdekte veranda in onze mooi aangelegde tuin.

Weekend 21-4 t/m 23-4 gesloten

Posted on

In verband met het huwelijk van onze zoon is het restaurant het weekend van vrijdag 21 april t/m zondag 23 april gesloten!

Te laat!

Posted on

Het is niet meer mogelijk te reserveren voor de Brabantse Asperge Avonden op vrijdag 19/5 en 26/5 a.s. Beide avonden zijn reeds volgeboekt!

Brabantse Asperge Avond 19/5

Posted on

De Brabantse Asperge Avond op vrijdag 19 mei a.s. is reeds volgeboekt!

Brabantse Asperge Avond

Posted on

Op vrijdag 19 en 26 mei a.s. organiseren wij weer een “Brabantse Asperge Avond” onder muzikale begeleiding van troubadour “Willem van der Heijden”.

Beide avonden met medewerking van “Peter Willems”, Directeur VMBO de Rooi Pannen Eindhoven. De heer Willems zal een korte lezing geven over zijn ervaring, opleiding en asperges. Peter was de eerste leerling van leermeester Ad Liebregts en deze avonden krijgen als thema “Leermeester en oud leerling koken na 38 jaar weer samen”.

Tijdens deze avonden serveren wij een zes gangen menu met culinaire asperge gerechten, waarbij wij natuurlijk de Aspergewijn 2017: “Col Reale Bianco IGT del Veneto 2016” zullen gaan schenken.

Wij ontvangen u vanaf 18.30 uur met een bruisend aperitief. Dit muzikaal omlijstte zes gangen asperge menu incl. aperitief bieden wij u aan voor de prijs van € 57,50 p.p.

Like ons op Facebook

Posted on

Like ons op Facebook. Bij 500 likes verloten wij een compleet verzorgd 4 gangen diner voor 2 personen!

Even uitrusten!

Posted on

Het restaurant is gesloten vanaf dinsdag 27 dec. t/m dinsdag 3 januari. Op woensdag 4 jan. a.s. bent u vanaf 17.00 uur weer van harte welkom. Wij wensen iedereen een prettige jaarwisseling en een culinair maar vooral voorspoedig 2017!

Vacatures

Posted on

BEDIENING
Wij zijn op zoek naar ervaren parttime medewerkers voor de bediening m/v: Leeftijd 18 jaar of ouder. Heb je ervaring in de horeca en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, vindt je het leuk om te werken met een jong team in een restaurant van goed niveau? Bel dan 040 2011058 en vraag naar mevr. Liebregts

KEUKEN
Voor de keukenbrigade zoeken wij nog een zelfstandig werkend kok of leerling. Voor meer informatie bel 040 2011058 en vraag naar de heer Liebregts

Kerst 2015

Posted on

Wij serveren dit jaar weer een heerlijk kerstmenu en ons bijbehorend kerstprogramma ziet er als volgt uit:
De maand november is nauwelijks begonnen maar desondanks zijn wij de eerste kerstdag reeds volgeboekt! Wij hebben daarom besloten om het kerstmenu ook op zondag 27 december te serveren.
Tijdens de kerstdagen serveren wij een 5 gangen menu met keuzemogelijkheden, inclusief sprankelend aperitief met amuses
à € 62,50 p.p.
Op 2e kerstdag bieden wij u ook de mogelijkheid om naast ons 5 gangen kerstmenu een keuze te maken uit onze “Beperkt à la carte kaart”, waarbij u minimaal kiest voor drie gangen uit de door ons samengestelde kaart. Ons restaurant is vanaf 18.00 uur geopend en daarna bepaalt u zelf om hoe laat u wenst te reserveren.
Op zondag 27 december is het restaurant vanaf 17.00 uur geopend. Naast het kerstmenu kunt u ook à la carte eten.

Reserveren is noodzakelijk.
Reserveringen kunnen uitsluitend telefonisch geboekt worden: 040 2011058!!!

Ad & Maureen en ons Anno54 Team wensen u allen fijne feestdagen en een smakelijk en voorspoedig 2016!